World of Dinos tickets met 20% korting via CJP!

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Amsterdam en Utrecht in de kerstvakantie. Samen vormen ze van 18 december 2021 tot en met 30 januari 2022 World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 5.000 vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid. World of Dinos is de hele kerstvakantie en de weekenden erna te zien in de Kromhouthal in Amsterdam en in de Jaarbeurs in Utrecht.

Koop nu je tickets voor World of Dinos met 20% korting via CJP! Klik Amsterdam of Utrecht om je tickets voor de desbetreffende stad te bestellen.

Amsterdam                                     Utrecht

Prijzen

Ticket CJP
Volwassen ticket | Vanaf 13 jaar €17,20
Kinderticket & 65+ | 3 t/m 12 jaar en 65+ €15,50


Let op:
Kinderen tot en met 2 jaar oud krijgen gratis toegang tot World of Dinos. U dient voor hen echter wel een ticket te reserveren i.v.m. de huidige eisen voor wat betreft bezoekersaantallen.

Let op: Om de expositie te bezoeken is een Coronatoegangsbewijs en een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar. Ook het tonen van een ID-bewijs is verplicht. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.