Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

E-mail: info@worldofdinos.nl
Telefoonnummer: 085 401 68 97


Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

World of Dinos is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Wel wijzen wij erop dat World of Dinos deels voorzien is van spannende licht- en geluidseffecten.

Tickets aan de deur zijn te koop op basis van beschikbaarheid. Reserveer je tickets online, om verzekerd te zijn van toegang. World of Dinos werkt met een maximumcapaciteit per dag.

Dat mag zeker! Vergeet je beelden niet te delen op sociale media en daarbij #worldofdinos te gebruiken of ons te taggen. Wellicht reposten we jouw foto wel op onze socials. Het gebruik van professionele camera-apparatuur is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie.

Jazeker! De paden binnen World of Dinos zijn toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. De editie in de SugarFactory heeft ook een kleine boven ruimte, welke helaas niet bereikbaar is met een lift. Hier zullen geen dino’s staan die terugkomen in de speurtocht.

Ja! Kom tijdens het spelen in de kidszone ook genieten van wat te eten en drinken bij de horecagelegenheid van World of Dinos. Het is niet toegestaan om meegebrachte voedselwaren te nuttigen.

Jazeker, er zijn genoeg toiletten aanwezig.

Nee, deze zijn niet aanwezig.

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan tenzij het gaat om een hulphond.

Dat kan! Maar, de tickets kunnen ook digitaal getoond worden op een smartphone of tablet. Zorg dat deze van tevoren zijn gedownload en de helderheid van je scherm hoog staat. Dit zorgt voor een vlotte doorloop.

Controleer altijd eerst of de betaling is gelukt en het aankoopbedrag is afgeschreven. Mogelijk is de e-mail in de ongewenste e-mail, spamfolder of in een ander map terecht gekomen. Is de betaling wel gelukt, maar heeft u geen mail met de tickets ontvangen? Probeer het dan via onze zoekhulp.