Over ons

Al sinds 2018 is World of Dinos als educatieve expositie actief op de Nederlandse markt. Doorgaans twee keer per jaar opent de tentoonstelling zijn deuren voor ouders en kinderen in de basisschoolleeftijd. World of Dinos was eerder al te zien op absolute A locaties zoals de Jaarbeurs Utrecht, de Brabanthallen in Den Bosch, het World Forum Theater in Den Haag en op bijzondere industriële locaties zoals Het Klokgebouw in Eindhoven.

Met een oppervlakte van zo’n 6000 tot 10.000 m2 is World of Dinos met geen enkele andere expo te vergelijken. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. Daarom hebben de producenten de expo fors uitgebreid en nóg spectaculairder gemaakt

Kom bij World of Dinos oog in oog te staan met gigantische dinosaurussen die in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch, alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten.


Verhuur

Onze levensechte dinosaurussen worden, als de beschikbaarheid dit toelaat, ook los verhuurd aan onder meer dierentuinen en pretparken. Interesse in de verhuur van onze dino’s? We kijken graag samen verder naar de mogelijkheden! Contact ons via: info@worldofdinos.nl.