World of Dinos is een productie van Hillenaar Events. Het bedrijf produceert in eigen beheer grote live entertainment producties. Onder meer Wintercircus Utrecht (Jaarbeurs), World of Dinos (o.a. Brabanthallen en Jaarbeurs), het Top 2000 Live Café (Jaarbeurs & Malieveld), het BOWIE concert (o.a. AFAS live en Ahoy) en Groot Kerstcircus Den Haag (Malieveld) zijn daar voorbeelden van. Daarnaast zijn we als (co-) producent betrokken bij een groot aantal theater- en concertshows in grote venues als Het Concertgebouw, AFAS Live, Ahoy en MartiniPlaza.

De marketing en productie van de evenementen wordt in eigen beheer georganiseerd vanuit het kantoor in Leiderdorp. Alle campagnes zijn nationaal en bestaan uit een mix van onder meer on- en offline communicatie. Out-of-home campagnes zijn een belangrijk onderdeel van de marketing. Daarnaast heeft Hillenaar Events veel expertise waar het gaat om het aansluiten van mediapartners, het genereren van vrije publiciteit en de organisatie van joint promotions i.c.m. onze shows (in het verleden onder meer met Beemster Kaas, T-Mobile, Haribo en Mona Toetjes bijvoorbeeld).

Hillenaar Events is één van de grootste producenten van live entertainment in Nederland. Tienduizenden consumenten bezoeken jaarlijks onze shows. Daarnaast doet het bedrijfsleven veelvuldig een beroep op ons waar het gaat om de realisatie van een personeelsfeest of relatie-evenement.