World of Dinos tickets verzilveren!

Via de Spoordeelwinkel heb je tickets gekocht voor World of Dinos. Leuk dat je binnenkort oog in oog zal staan met meer dan 80 levensechte, bewegende dino’s!

Om World of Dinos te kunnen bezoeken moet je je ticket van de Spoordeelwinkel nog verzilveren. Het verzilveren van tickets is op basis van beschikbaarheid. Reeds gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd.

LET OP: kinderen van 0 t/m 3 jaar reizen gratis met de trein. Maar voor deze kinderen heb je wel een entreeticket voor World of Dinos nodig. Die kun je op dag en tijdstip aanschaffen via www.worldofdinos.nl.
Een kind van 3 jaar betaalt in het weekend 19,50 en doordeweeks 17,50 en babies van 0 t/m 2 jaar zijn gratis maar moeten reserveren ivm de Corona restricties.

Klik hieronder om je ticket te verzilveren:

KLIK HIER

Verzilver instructie:
1. Klik hierboven om je ticket te verzilveren en kies vervolgens voor de juiste datum. Voer je NS Spoordeelvoucher codes in KAPITALEN in (deze vind je linksboven op je voucher in het kader en begint met WOD). Klik op het plusje onder de codes als je meer codes wilt toevoegen. Klik ná het invoeren van alle codes op ‘Toon actie’. Kies het gewenste tijdslot en het aantal NS Spoordeeltickets. Doorloop de rest van de stappen. Na het afronden van je reservering ontvang je direct een bevestigingsmail via noreply@eventim.nl met daarin een directe link naar de e-tickets. De e-tickets zijn ook terug te vinden in ‘Mijn Eventim’ op www.eventim.nl.
2. Voor hulp bij het online verzilveren van je reserveringscode kun je contact opnemen via de chatfunctie op www.eventim.nl (deze vind je rechts op het scherm of telefonisch via 0900-1353 (60cpm), o.v.v. World of Dinos en NS Spoordeel.

We zien je graag binnenkort bij World of Dinos!