Actie pagina

World of Dinos is een productie van Hillenaar Events
Hillenaar Events heeft haar sporen verdiend in de wereld van live entertainment en is het bedrijf achter de nieuwe baanbrekende expo World of Dino’s. De in Leiderdorp gevestigde onderneming heeft alle expertise die nodig is voor de productie van events in eigen huis. Van creatie en techniek tot marketing en promotie.

Eerder werden met succes onder meer diverse wintercircussen geproduceerd in Nederland. Hillenaar maakte tevens faam met YouTube events waarbij creators hun kanaal vertalen naar theatershows. Ook werden (deels in coproductie) concerten op de markt gebracht rond Elvis (in Ahoy), Michael Jackson (in het Haagse World Forum Theater) en B-Brave (Jaarbeurs).

Het bedrijf is veelzijdig. Onderdeel van Hillenaar is tevens out-of-home onderneming Hillenaar Outdoor. Dit bedrijf exploiteert onder meer digitale Reclamemasten langs snelwegen, Abri’s en Billboards. Een perfect netwerk om snel een groot publiek te bereiken. Nieuw is de komst van Social Friendz. Dit is een marketing bureau dat merken koppelt aan influencers. Bijzondere vermelding verdienen tevens de websites Ticketveiling.nl en Tripper.nl. Deze actiekanalen vallen eveneens onder de Hillenaar vlag.